Non-miscarea de primavara

Standard
Non-miscarea de primavara

A venit primavara. Si cu ea, si nefunctionarea mea in parametri. De care vreti voi. Stiiiiiu, e treaba cu inceputul, cu renasterea, cu viata…..Dar frate, e tare obositor sa inceapa toate alea pe langa mine, sa renasca asa…in grupuri si sa se trezeasca pe capete la viata!

Primavara asta a venit cu febra musculara de la stat, placinteste, pe canapeaua din dotarea casnica. A venit cu durere de cap si sleiala de puteri. Cu dormit la pranz (cand nu e zi de plantatie, ce credeati?) si trezit buimaca de cap, apoi dormit din nou, la noua jumate seara, ca nu mai pouoooooot si adorm stand in fund pe canapea. Cu pofta sa mananc ceva ce n-am mai mancat niciodata, daca e posibil asa ceva….Cu admonestari verbale de la sot, ca sunt pe alta planeta.

Vreau sa ma ascund intr-o…ceva, sa treaca primavara asta mai repede peste mine, ca ma duc cu capicul, imediat. Azinoapte am visat albinute…Asa ceva?!…..

Nu mai vreau cu primavara asta! Hai cu vara, sa ne linistim de cap! Stiiiiu, e de a varsta, daaaaa…Bine ca sunteti voi tineri!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s