Asigurarea de sanatate a lu’ peste prajit!

Standard
Asigurarea de sanatate a lu’ peste prajit!

Azi am vrut sa fac o programare, avand trimitere de la medicul de familie, pentru copila mea de 7 ani. Care copila e asigurata by default, ca e copila. Plus ca ma-sa si tac-su platesc din top minunat CAS, care, iata, ne ajuta fix la nimic.

Si ma apuc. Sun la clinica privata supermegasmechera Regina Maria: noooo, costa 120 de lei, daca vreti va fac programare.In aprilie candva.

Sun la clinica privata supermegashmechera MedLife: e compensata, avem lista de asteptare cu pacienti de acum cateva luni, daca vreti gratuit, va trec pe lista si va sun cand ajungem la dumneavoastra, daca vreti acum, negratuit, 150 de lei.

Sun la alte clinici private, nu atat de megashmechere, la unele nu se face analiza, la altele se face, dar nu la copii asa de mici (ha????), deci bine.

Sun la spitalul de copii: analiza asta nu e compensata, costa 30 de lei, daca vreti, veniti maine si vedem. Foarte draguta tanti aia de-acolo, mi-a explicat unde e cabinetul, tot, treaba-lucru. O sa mergem maine acolo, ca alta solutie nu avem, deci.

Dar sa mor eu daca inteleg: copilul meu, sau, ma rog, un om, are nevoie de o analiza sau alta acuma, nu peste 3 luni, la naiba! Poate pana peste 3 luni nu mai are nimic, sau are ceva mai rau si n-a stiut sa se trateze. Sau nu? Daca am trimitere de la un medic, fie el de familie sau specialist, inseamna ca e cam urgent, asa, nu? Cum ai tu pretentia sa sun eu sa ma programez peste 3 luni cu o trimitere care e valabila doar 1 luna? De ce trebuie sa dau un ochi din cap pe o analiza uzuala, care nu e nici dozaj hormonal, nici genetica, nici chirurgie pe creier, Doamne-fereste?! Ca doar platesc CAS de ma usuc! A, si am trimitere de la medic, care cica, imi da, daca nu gratuitate, macar compensare….

Cum facem?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s