Ne ducem, incet dar sigur, dracului!

Standard
Ne ducem, incet dar sigur, dracului!

Un ziar de chiloti anunta ieri, pe prima pagina, ca la Maruta se lanseaza azi superpiesa „Lasa-mi cucu-n pace” in interpretarea artistilor de renume mondial Dorian ceva…Ruby, aia de a stins lumina si Moartea. Din Carpati, ce credeati? Domnul ala cu fata de Neanderthalian si creier pe masura, adica. S-au luat de la emisiunea de interes mondia, cum altfel? „Sunt celebru, scoate-ma de-aici!” in care, la un moment-dat, nea Moartea, sau, ma rog, cucul lui nea moartea, a fost atacat de niscai rozatoare….Ma rog….O sa ne duce dracului,dragii miei, daca tigania asta e pe prima pagina a unui ziar din Romania, indiferent ca e de chiloti sau de nechiloti.

Pe Facebook circula o aplicatia in care poti sa te taguiesti ca fiind safe dupa cutremurul din Nepal. Acuma, nu stiu daca o fi vreun bug sau ceva, dar am vazut multi, dar muuuulti de-ai nostri care s-au taguit acilea, ca cica sunt bine-merci si nu i-a acoperit avalansa p-acolo. In cazul in care nu e bug si sunt doar ei prosti in cap si li s-o parut interesant sa se bage in seama, le reamintesc ca in Nepal s-a intamplat o tragedie. Si inca nu s-a terminat. Aplicatia aia, din cate am inteles, a fost creata tocmai pentru ca mijloacele de comunicare de-acolo sunt putine spre deloc. Si poate cei de-acasa pot, in felul asta, sa stie ca ai lor, traitori de tragedie pe viu, turisti, sportivi si ce-or mai fi fost ei, nepalezi sau de orice natie ar fi , sunt bine…. Daca am ajuns sa ne dam rotunzi pe FB, de la 5000 si multi kilometri, ca avem net si smarfon, dar n-avem bun-simt si respect pentru semeni de-ai nostri aflati in mare, dar mare suferinta, o sa ne ducem dracului.

Tot ieri, niste domnuci s-au filmat in timp ce se tiganeau in plina strada, cu niste politisti. Ce ale nu vroiau sa se legitimeze si ei vroiau sa le duca la sectie, tocmai in scopul legitimarii. Ele nu, evident. Si dupa ce s-au filmat, au dat filnuletul la toate televiziunile posibile. Buuuuuun pana aici. Doar ca toate televiziunile posibile au dat pe post, la ore de maxima, dar maxima audienta, doar filmul fetelor. Nu tu un comunicat oficial de la Politie, nu tu un sindicalist de la aceeasi Politie care, in mod normal si in conditii de non-stres se bate cu pumnul in piept ca Sindicatul X al politistilor face si drege.

Din surse absolut sigure va spun ca refuzul de a te legitima e prevazul in Legea nr. 61/1991 – sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, republicata la 7 februarie 2014:

Art. 2. Constituie contraventie savarsirea oricareia dintre urmatoarele fapte, daca nu sunt comise in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa fie considerate infractiuni: […] 36) impiedicarea, sub orice forma, a organelor insarcinate cu mentinerea ordinii publice de a-si indeplini obligatiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul politiei ori al altui organ de stat sau de a lua masurile necesare pentru mentinerea ori restabilirea ordinii publice.

Asta ca sa nu ramana uitatorii la Maruta si Gherghe cu impresia ca vaaaaaai, ce nenea politist rau, cum i-a facut el buba la picior la fatuca aia nevinovata, saraca…..

Ne ducem dracului, va spun!

L E: Melodia de interes mondial de la primul paragraf se numeste ” Lasa cucu-n pace!”. Deci fara „-mi”, da?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s