Romanca. Din Romania!

Standard

Si am zis, am zis ca nu ma mai uit la TV! Uite ca acuma ma bate Bunutul si mi-a dat sa vad urmatoarele: pe o doamna, isi zice Lia de Romania, adica e de vita nobila ea asa…gen regala,  care dadea aseara un interviu la nus’ ce TV de chiloti.

Pentru cine a trait pana acum intr-o cabana izolata din varf de munte, Lia asta de zic de ea e sotia lui Paul-Philippe de Hohenzollern, cunoscut și ca Paul Lambrino sau chiar Prințul Paul al României. Don Paul este fiul lui Mircea Grigore Carol Lambrino, la randul lui fiul prințului Carol al Românie.

Paul asta susține că el este adevăratul succesor la tronul României, deși mariajul  lui Carol al II-lea cu Zizi Lambrino, ce a dus la nașterea tatălui său in 1920, a fost anulat de către Tribunalul Ilfov în ianuarie 1919. E drept, hotărârea a fost contestată în tribunalele internaționale (din Portugalia și Franța), acolo unde Paul al României a câștigat recunoașterea faptului că tatăl său este fiul legitim al lui Carol al II-lea.

Prin 2012,  Înalta Curte de Casație și Justiție i-a recunoscut tatălui sau, Carol Mircea, calitatea de fiu legitim al regelui Carol al II-lea, iar Paul a fost recunoscut astfel drept moștenitor al lui Carol al II-lea.

Insa conform normelor dinastice internațional acceptate, calitatea de membru al unei Case Regale nu este dată de simpla înrudire biologică între membrii familiei, ci presupune recunoașterea explicită a apartenenței, de către Șeful acelei Casei Regale. Nici Regele Carol II, nici actualul Șef al Casei Regale a României, Regele Mihai I, nu au acordat vreodată calitatea de membru lui Paul Lambrino sau tatălui său – un copil rezultat dintr-o căsătorie anulată.( vezi Wikipedia, sa-i traiasca familia cui a facut-o!)

Si zicea, nenica, tante Lia asta, intr-o engleza americana perfecta, referindu-se la faptul ca lu barbac’su i-o crescut pulsul cand l-au chemat astia pe la DNA, sa-l intrebe de sanantete, si a simtit nevoia sa se interneze nitel: I’m tough! I’m a Romanian woman! I can take it! Adica: Eu sunt tare. Sunt romanca, nu? Pot sa fac fata!

Pe bune, sora mea? Esti romanca matale, tanti Lia? De cat timp locui matale p-acilea prin tara asta de zici ca e a ta? Ca pana si Chef Patrizzia le zice mai bine cu firfiria decat matale cu Romania!

Jur, dar jur ca eu nu sunt din filmul asta! Mama ei de viata!

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s