S-a mai dus unul…sa fim fanii lui!

Standard

A murit David Bowie. Astia mai vechi, asa ca mine, stiti, desigur, depre ce vorbesc…Care nu, va ajuta sfantul Google, nu-i bai!

N-am fost fan niciodata…De cand l-am „cunoscut” m-a cam speriat aerul lui androgin, iar ochii aia….oooooooumaifakingad! Drept urmare nici nu ma dau fan. Stiu despre ce vorbim, daca vorbim de Bowie, insa. Vorbim de un artist de exceptie, un inovator, un vizionar. Un simbol pentru o generatie. A mea, gen.

Daaaar…..Ca e si un dar, afcors. Ati vazutara pe feisbuc cati fani inlacrimati se aratara ieri/azi? Cate laicuri, care seruri, cata drama? Care mai de care mai fan, frate…Saracii oameni, ce sufera ei ……Daca ii iei la bani marunti, insa….Bunutzul cu mila lui! Multi n-au ani nici cat piesele de pe ultimul album al lui nenica asta, ce sa vorbim, in conditiile astea, de ce si cat stiu….Alti multi au paginile pline de manelisme si poptamasi….care se pupa perfect cu Bowie, e drept….

La fel o fost si cu nenea de la Motorhead, care si el, saracul, canta acum in alte sfere….Simbol si asta. Hard, asa, dar ditamai simbolul! Doamne, cati fani de metal s-au aratat si atunci….Ce conteaza daca nu stim cu ce se mananca, cine a fost si ce a vrut nenicul dus dintre noi de la viata asta…suntem fani Motorhead sau nu mai suntem!

De-aia imi vine, cate-odata, sa-mi tai feisbucul si netul si cablul TV. Ca nu mai pot cu prostia omeneasaca! Jur!

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s